SOURCE chefsrekrytering for kunder

Asiakas

Julkishallinnon johtajat

SOURCE on pohjoismainen HR konsulttiyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Ruotsissa SOURCE toimii Tukholman lisäksi Göteborgissa ja Suomessa toimistomme on Helsingissä toimialueena kuitenkin koko maa. Olemme erikoistuneet erityisesti kuntapuolen rekrytointeihin.

Yli 20 vuotta alalla olleena, SOURCE on saavuttanut vakaan ja hyvämaineisen aseman, mikä perustuu yrityksen korkeaan laatuun rekrytoinnin kaikissa vaiheissa. Yritykselle on tärkeää, että kaikki sen käyttämät instrumentit, kuten erinäiset testit ovat tieteellisesti testattuja, korkeatasoisia sekä oikeudenmukaisia kaikkia hakijoita kohtaan. Konsultoivan työnsä SOURCE pohjaa käyttäytymistieteellisiin teorioihin. SOURCE on toiminut Suomessa lähes kymmenen vuotta.

Yrityksen palvelut

Source tarjoaa julkishallinnon puolelle suorahakua ylemmälle johdolle, päälliköille sekä asiantuntijoille. Tarjoamme myös laajoja henkilöarviointeja, koulutuksia sekä coachingia ja vuokratyövoimaa eli vuokraamme myös johtajia. Teemme myös asiakkaillemme työnantaja/yrityksen brändiraportin sekä tarvittaessa videoprofilointia/esittelyä.

Konsultit

Taataksemme toimintamme korkean laadun, käytämme konsultteja, joilla kaikilla on akateemisen loppututkinto käyttäytymistieteissä ja/tai pitkä rekrytointikokemus ja johtajatausta. Suomen konsulteillamme on myös työkokemusta julkishallinnon puolelta yksityisen sektorin lisäksi.

Lisäksi kaikilla on monivuotinen kokemus rekrytoinnista. Useimmat konsulteistamme ovat myös jatkokouluttautuneet, yleisimmin liiketaloudessa tai johtajuudessa. Seniorikonsulteillamme on lisäksi omaa kokemusta johtajuudesta, sekä yli kymmenen vuoden kokemuksen valmennuksista niin yritysjohtajille, johtoryhmille, pääjohtajille, kunnanjohtajille kuin henkilöstöjohtajillekin.

Ota yhteyttä
Bild