SOURCE Bianca Gideback

Meistä

Johtava konsultointiyritys

Ruotsissa jo yli 20 vuotta alalla toiminut SOURCE on johtava ylimmän- ja keskijohdon sekä asiantuntijoiden suorahakuyritys. Suomessa SOURCE on toiminut menestyksekkäästi yksityisellä ja julkisella sektorilla jo lähes kymmenen vuotta.

SOURCE suorittaa joka vuosi yli 200 rekrytointitoimeksiantoa Ruotsissa julkishallinnon alalla. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa valtio, kunnat, järjestöt sekä yhdistykset. Suomessa meillä on kasvava asiakaskunta erityisesti kuntapuolella.

Yrityksen menestys perustuu vahvaan tahtoon ratkaista asiakkaiden haasteet luovalla tavalla, hyödyntäen konsulttiemme laajaa ja syvää osaamista eri osa-alueilta, erityisesti käyttäytymistieteiden puolelta. Keskitymme jatkuvaan toimintamme parantamiseen, kehittäen prosessiamme ja menetelmiämme. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, korkeatasoiseen palveluun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen.

Yksityisen sektorin johtajavalinnoissa sekä kansainvälisissä rekrytoinneissa käytämme tytäryhtiömme Decennium3:n palveluja ja osaamista.

SOURCE NGS Group